Van Wijk Schoonmaak en Dienstverlening heeft zich gespecialiseerd in het reinigen en beschermen van oppervlaktes. Daarbij komt het aan op kennis en professonaliteit. Daarom maken wij gebruik van ervaren vakmensen, de modernste professionele technieken, materialen en reinigingsproducten.

Overtuigd? bel: 0594 - 581175
Of vraag hier direct vrijblijvend een offerte aan

't Zuden 5 • 9351LA • Leek • Telefoon: 0594 - 581175 • stuur ons een mail

Industriële reiniging

Reiniging in de industriële sector vraagt om kennis van de omstandigheden en de procesgang. Uw apparatuur is uw verdienste.

Deze dienen op geregelde basis, en op een veilige en vakkundige manier, gereinigd te worden. Door nauwe samenwerking met andere bedrijven hebben wij voor u in alle situaties een oplossing waarin veiligheid, kwaliteit en professionele apparatuur zeer belangrijke aspecten zijn. Bijvoorbeeld onze mobiele heetwater hogedruk unit. Hiermee kunnen wij leidingen, gevels, vloeren en voedselsilo’s op een veilige en milieu verantwoorde manier reinigen.

Of het reinigen van complete fabriekshallen met daarin productielijnen voor food of non-food verwerking, de vloeren, plafonds etc. Dit alles gebeurt op een enthousiaste, veilige en vakkundige wijze. Van de vroege tot de laatste uurtjes.

Referenties: Slachthuis Tolbert, Kikkoman Sojasaus (i.o.v. Argo Roden).

Een aantal voorbeelden