Van Wijk Schoonmaak en Dienstverlening heeft zich gespecialiseerd in het reinigen en beschermen van oppervlaktes. Daarbij komt het aan op kennis en professonaliteit. Daarom maken wij gebruik van ervaren vakmensen, de modernste professionele technieken, materialen en reinigingsproducten.

Overtuigd? bel: 0594 - 581175
Of vraag hier direct vrijblijvend een offerte aan

't Zuden 5 • 9351LA • Leek • Telefoon: 0594 - 581175 • stuur ons een mail

(Telescoop) Glasbewassing

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Het is daarom belangrijk dat uw pand een schone uitstraling heeft. Dit begint natuurlijk al bij de glasbewassing.

Nette en ervaren glazenwassers die het werk zien. Die wel netjes de kozijnen afnemen en toch maar even het luifeltje van de entree schoonmaken. Die door hun VCA-diploma altijd voor een veilige en efficiënte werkplek zorgen. Daarbij uitgerust met de modernste klimmaterialen welke jaarlijks worden gekeurd. Ervaren in het werken met ladders, steigers, gondelinstallaties, hoogwerkers en het telescoopsysteem.

Tegenwoordig zorgen de bouwstijl en de strengere regelgeving ervoor dat het vaak niet meer mogelijk is om gevels of ramen met een ladder te bereiken. Een hoogwerker brengt dan hoge kosten met zich mee. Wij steken hier een stokje voor. Sinds november 2005 is VWS Dienstverlening in het bezit van het telescoop glasbewassing systeem Omnipole®. Met osmose techniek wordt water tot 100% gezuiverd. Dit water wordt door carbonstelen omhoog gevoerd tot een hoogte van 13,5 meter. Ramen, gevels en reclamezuilen worden schoongeborsteld en afgespoeld met dit gezuiverde water. Hierdoor droogt het geheel streeploos op. Vraag ons om een demonstratie.

Referenties: Wiersma & Walvius, Motoport Leek en Hoogezand, De Vrijbuiter, C1000-Leek, Motorplaza Groningen en Heerenveen, Snow en Co Roden, Divoza Horseworld (i.o.v. Argo Roden), Jager bedrijven (i.o.v. SMB Vlietstra).

Een aantal voorbeelden