Van Wijk Schoonmaak en Dienstverlening heeft zich gespecialiseerd in het reinigen en beschermen van oppervlaktes. Daarbij komt het aan op kennis en professonaliteit. Daarom maken wij gebruik van ervaren vakmensen, de modernste professionele technieken, materialen en reinigingsproducten.

Overtuigd? bel: 0594 - 581175
Of vraag hier direct vrijblijvend een offerte aan

't Zuden 5 • 9351LA • Leek • Telefoon: 0594 - 581175 • stuur ons een mail

Graffiti verwijderen

Helaas is het zo dat sommige gevels kunstenaars aantrekken. Dit is heel vervelend. Het is dan ook heel belangrijk graffiti zo snel mogelijk te verwijderen. Helemaal wanneer er beschamende teksten of afbeeldingen op uw eigendommen gespoten zijn.

In dit geval is één telefoontje naar ons genoeg. Wij zullen dan direct tot actie overgaan. Of de graffiti nu op steen, beton, glas, hout of schilderwerk is aangebracht, wij beschikken over de juiste professionele materialen om dit te verwijderen zonder daarbij het oppervlak te beschadigen. Bijvoorbeeld met onze mobiele heetwater hogedruk unit. Hiermee kunnen wij de temperatuur van kokendheet water bereiken.

Door de hoge temperatuur is het mogelijk om graffiti en verf zonder agressieve middelen van oppervlaktes te verwijderen. Dit is beter voor het milieu en het levert u een kostenbesparing op.

Als op uw eigendommen graffiti is aangebracht bel dan direct naar 0594-581175 of met Manuel van Wijk op 06-54658555.

Maar voorkomen is beter dan genezen. Vaak is het zo dat bepaalde stukken muur of ramen telkens weer beklad worden met graffiti. Dan kan door de graffiti of door het vele reinigen schade aan het oppervlak ontstaan. U kunt dit voorkomen door ons een antigraffiti coating aan te laten brengen. Deze coating vormt een nagenoeg onzichtbare laag op het aangebrachte oppervlak. Wanneer hier graffiti op aangebracht wordt, zal de graffit zich aan de coating hechten en niet aan het oppervlak.

Hierdoor kan de graffiti op een eenvoudige en dus goedkopere manier door ons van het oppervlak verwijderd worden. Plus dat het oppervlak onbeschadigd blijft. Neem voor de verschillende mogelijkheden en een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Een aantal voorbeelden van Graffiti verwijderen